Actueel - pagina 21

Hieronder treft u nieuwtjes aan over onze school:

Hulp aan India

04 mei 2021 - 
De afgelopen weken heeft India te maken met ’s werelds grootste toename in besmettingen, waarbij elke minuut meer dan 2 COVID-19 gerelateerde sterfgevallen worden gemeld. Omdat ziekenhuizen kampen met een groot tekort aan zuurstof, bedden en medicijnen, heeft dat geleid tot een overspanning van het zorgsysteem in het land. Patiënten worden massaal weggestuurd, en sterven in sommige gevallen zelfs op straat.
 
Amstelveen
De gemeenschap in Nederland van personen van Indiase origine werkt samen om India te helpen. Er zijn campagnes via social media opgezet om geld in te zamelen om de broodnodige apparatuur en zuurstoftoevoer-systemen aan te schaffen en te vervoeren. De Indiase gemeenschap in Amstelveen heeft via een campagne van Bridging the Gap Foundation zuurstofapparatuur gedoneerd die per vliegtuig reeds zijn verzonden naar India. Stichting Hindoe Onderwijs Nederland steunt dit initiatief en vraagt een ieder in deze urgente toestand India bij te staan, op welke manier dan ook.

Lees hier het artikel terug:
 
Shruti
Ook is onze leerling Shruti van de Shri Saraswatie School in Rotterdam actief. Waar zij zich eerst bekommerde om de situatie van haar familie in India en de kinderen daar in het land, heeft zij haar zorgen nu omgezet in hulp aan India. Dit doet zij via de campagne Five4Projects.

Zie hieronder de oproep namens Shruti:
 
 
De SHON vraagt een ieder India in deze moeilijke tijd bij te staan, op welke manier dan ook.
Hanuman Jayanti

Hanuman Jayanti

24 april 2021 - 
“Shankar Suwana Kesari nandan, Teja prataap maha jaga bandhan”
Op 27 april, de dag van Hanuman Jayanti, kunt U luisteren naar de kanjers van de Shri Ganesha School begeleid door Lucky Singh.
 
Zie hier de voorbereidingen in verband met  Hanuman Jayanti door de leerlingen van de Shri Ganesha School:
Fijne meivakantie!

Fijne meivakantie!

24 april 2021 - We wensen u allen een hele fijne meivakantie en zien alle leerlingen weer fris en fruitig op maandag 10 mei